Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nuda to rozhodně nebyla. Pěkné
3.8.2012 16:23 | Engliš
nuda je takový náš skrytý přítel,výborné ztvárnění filozofické stopáže...miluju to...
2.8.2012 20:08 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: