Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

mikro antikus

mikro antikus

jsem Zephyr
nucený Diem
sloužit Héře

udržet mír
v srdcích všem
to Die nelze

Dionýsos ovládá
mysl na chvíli
neporučíš lidem
by v bohy věřili

Áreé braň mě
Publikoval(a): Marcone, 1.8.2012
Přečteno (70x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Engliš, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti