Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

S vůní potu a benzínu

S vůní potu a benzínu

V dáli
ujíždí autobus
jak dlouhou jede již
krajinou setmělou
v pohodě zbytku dne
a pod koly křupe štěrk
...
Na palubě sto lidských osudů
kam jedou
neví se
ženy i mužové
staří - mladí
dojedou
či se osud zkazí
...
Jen smog
a červené světlo
zmizelo ve tmě
dojeli
nedojeli
neví se

v zítřejším ranním tisku se vše snídaňoví čtenáři doví
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 1.8.2012
Přečteno (44x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Engliš, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti