Ježek
Ježek
Anotace: Možná to tak bylo,zdávají se mi i zajímavější sny
Když jsem šel s opicí,včera kolem fary,
potkal jsem žirafu bez hlavy.
Nebyla to žirafa,byl to ježek,řekl mi
mátoho kam se ženeš.
Ten ježek nebyl sám,byla tam ježčata,
ja jsem v tu chvíli myslel na děvčata.
Teď příjde můj den,myslím že zaberu,
to jsem však netušil,že ze sna se proberu.
Publikoval(a):
X.Lodus, 1.8.2012