Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Liduško je to dobré,ale trochu uplakané,piš něco veselejšího a potom po kalíšku dáme,cau.
9.8.2012 17:33 | X.Lodus
Vítej na basne.cz!
31.7.2012 16:27 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: