Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Amulet

Amulet

Bělostné hrdlo
počestné panny
a na něm skví se vzácný květ
ve zlatě položená slza
Tvůj smaragdový amulet

Před čím Tě má vlastně chránit
před zlými dušemi zemřelých
či před uhranutím
nosíš ho denně
když spíš
když vstáváš
když se myješ

a zatím splňuje svůj účel
ŽIVÁ A ZDRAVÁ
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 31.7.2012
Přečteno (51x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Martin Havlíček, děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti