Lásky slib
Lásky slib
Lásku ti dávám
né, není v ní faleš
city do veršů vkládám
nic neskrývám za lež.
Nikdo nemá sílu tvojí
mými city hýbat
když ruka tvá se s mojí spojí
nesvedu nic skrývat.
Že mám tě stále plnou mysl
až nevnímám i okolí
že bez tebe vše ztrácí smysl
a odloučení zabolí.
Že miluji tě bez pochyb
tak s jistotou ať o tom víš
že dávám ti tu lásky slib
k žádné nemám srdcem blíž.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 31.7.2012