**Kvete
**Kvete
Anotace: ..v každém věku..
*~*~*
LÁSKA
ta kvete v každém věku
kvetla kdysi i v pravěku
tam
pramuži i praženy
byli láskou schvácený.
Nadělali prapra děti
vždyť
od pravěku to tak stále
letí…
Tak si lásku hýčkáme
Milujeme, líbáme
v prosinci
anebo v máji
láska ta je nejen v ráji.
++++++++++++++++++
Publikoval(a):
Květka Š., 31.7.2012