faj(f)r v mysli
faj(f)r v mysli
dívám se na krásný,
trošku bláhový, nevšední
obraz začínajícího umělce,
v němž se již šíří
jakási zvláštní
"nákaza" šílence
srdce drásající obraz
nervy drásající pohled
tak opojný
štěstím vyzařující
plný dojmů budících vzpomínky
až je mi z toho na nic
chci ten obraz zničit,
ale mám snad na to právo?
nervy drásající obraz
srdce drásající pohled
Publikoval(a):
Meto, 31.7.2012