Už to zase přišlo
Už to zase přišlo
Anotace: opět starší, ale tentokrát vcelku dost překopaná.
zašpiněné nádobí
ve dřezu nesplněných snů
Golgotu kříž opět zdobí
kvůli splínu
umýt chci špínu
odplavit vzpomínku
uměl bych rád
nedostal jsem do vínku
schopnost zapomínat
zahnat žízeň po tobě
mír na rty políbit
to nikdo neumí
vzduchem se krmím
Publikoval(a):
Marcone, 30.7.2012