Kam
Kam
Kam kráčíš ?
v pět hodin ráno
osobo v kabátu zahalená
pracovník ?
zbloudilá duše ?
nebo mizející vrah ?
Kam kráčíš ?
v době nejčerstvějšího ptačího zpěvu
za obrysů obytných domů
a stínů zaparkovaných aut
Kam kráčíš ?
Co je po tom komu ?
Jsi ranní průchozí
co nezná strach
Tak - Quo Vadis !!!
Kam ?
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 30.7.2012