Liduška
Liduška
Anotace: Lázně Luhačovice v roce 2006
Naše milá stolovkyně užívá si sluníčka,
opaluje svoje tělo,má zčervenalá líčka.
Ráda tančí,skotačí,už nebude jinačí,
protančí snad celou noc,co je moc,to je moc.
Dohání pak spánek,myslíc že je v posteli,
naše sexy Liduška v perličkové koupeli.
Co se jí v té bečce zdálo,při té vody vlnění,
to však věřte kamarádi,pro veřejnost není.
Publikoval(a):
X.Lodus, 30.7.2012