Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Sladká

**Sladká

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: ..láska???

…………
~Sladká~
~~~~~~~~~~~

Mít svou lásku z čokolády
a polibky z marmelády
k tomu srdce z perníku
zapnout na šest knoflíků.

Knoflíky jsou z cukrkandlu
halenku žehlí na mandlu,
tu pak složí do psaníčka
lásku zamkne do srdíčka.

To otevře zlatým klíčem
anebo taky petrklíčem
který potom vylisuje
do herbáře ho věnuje.

Herbář nese jméno „láska“
zvonky zvoní,končí sázka,
vyhrál ji kdo miluje
tak to bylo a tak to je.

~~N~O~~J~O~~L~Á~S~K~A~~
Č~A~R~U~J~E~~
,,,,,,,,,,,,,,,,,
Publikoval(a): Květka Š., 29.7.2012
Přečteno (397x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Ružka, modrá, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 11:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti