Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

vývoj

vývoj

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: usměrnil jsem se

radší kouřím weed
než abych chlastal
dřív sem jel dost speed
ted už sem přestal
maximálně polykám
prostorová tělesa
nebo se chichotám
na houby nechodím
do lesa
Publikoval(a): ostuda lidstva, 29.7.2012
Přečteno (49x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti