Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Duše stromu

Duše stromu

Strom je lukostřelec
a na vrcholu sil
ukrývá svůj žal
v jadřinci života

ztrápené větve
prosí o eutanazii;
povadlé lístečky
utíkají mi z dlaní

Milosrdná smrt
z jha vyprostí;
jsem ta hloupá,
co kořeny zalévá.

Kdyby měl oči,
dívaly by se smutně

protože já jsem ty
a ty jsi já...
Publikoval(a): Lugilla, 29.7.2012
Přečteno (182x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Averzus, Martin Havlíček, ZENITZERO666, Sonja la Rosa, Marcone

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 03:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti