Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za červánků ranních

Za červánků ranních

Pomalu svítá
další víkendové ráno
ticho a pomalu ztrácející se tma
čerstvý vzduch
a na lavičce milostný pár
v objetí
ve svém světě
odolní proti ranní zimnici
hřeje je láska
- láska na stupni nejvyšším

Ta opojná chvíle,
kdy člověk zabydlí se v cizí náruči
klid a ticho, co dokáže jen příjemný tlukot srdce přerušit

Dlouho...
Snad na věčný čas
Nebo že se objevil někdo
kdo vmísí se mezi nás ?!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 29.7.2012
Přečteno (46x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ajala, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti