Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

déja vu

déja vu

richie. Básně » o Lásce

Anotace: Každý se musí spálit víckrát,než pochopí že oheň pálí...

Pohlédnu ti do tvých očí
zas je tam to déja vu,
celý svět se ti v nich točí
najednou se zastaví...

Dech se někde zapomene
srdce tlouci přestane,
jiskra co tam předtím byla
změní se do plamene!

Krásně hřeje srdce moje
už to nejde uhasit
nevnímám že mě to bolí
ztrácím spaní, rozum ... cit

Oči plné ryzí krásy
čím dál víc se do nich bořím
celé jiskří, hoří touhou
nevnímám že celý hořím
proč to trvá takhle dlouho?


Ptám se sám sebe kolikrát se ještě bude muset člověk spálit, než přijde na to že už uplně shořel...

Touha dobrý sluha bývá
zvláště když jde o lásku
špatný pán když spálíme se
ohněm v očích pro krásku ;)
Publikoval(a): richie., 28.7.2012
Přečteno (305x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Moog, koala-pancake, Lugilla, děda včela, NikitaNikaT., ajala, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 11:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti