Ples
Ples
Anotace: Jen tak o životě, stalo se ? Mohlo se stát ?
Pojďte plesat páni,dámy,napadlo mě znenadání,
koupím vám tam bábovku,třeba i dvě za stovku.
Na plese to roztočíme,v kole si i zatančíme,
popijeme pivo,víno,rum, na plese bývá velký šum.
Co jsem ale netušil,že tam bude také šrum.
Daly se tam dvě do sebe,nevypadalo to vesele,
jedna druhou mlátila, bábovka je smířila.
Popapaly bábovičku, daly si i Coca-colu
a potom i s modřinami šly do kola dál a znovu.
V tanci si i zpívaly o lásce a o zradě,
a pak při dobré náladě,po vínečku,po pivečku
ty dračice šahaly.
Zapoměly na tu hádku, na ty křivdy,slzičky,
budeme zas kamarádky,ode dneška navždycky.
Publikoval(a):
X.Lodus, 28.7.2012