**Vodní
**Vodní
Anotace: a zase se zalévalo..
Vodní...
**********
Andělé dnes zalévají
všechno suché na zemi
mraky plné vody mají
proč šetřit vodou neumí?
Voda jako z konve teče
velké kapky padají
ten kdo před ní neuteče
jako žába dovádí.
Poskakuje po chodníku
a kapkám se vyhýbá?
Raděj sáhne po deštníku
a to žába nedělá.
Už zastavte zalévání
všechno jako houba je
jedno suché místečko
už se nikde nenajde.
Mraky trochu vyprázdní se
už jen sem tam káplo,
broučci plavat naučí se.
Stálo jim to za to?
Asi ano,
to poznají zítra ráno...
……....
Publikoval(a):
Květka Š., 28.7.2012