Terkins
Terkins
zvláštní nálepka
těžko říct, co představuje
neklidnost,
ale i klid
do mé duše svit
nevědomost
bláhová
zodpovědná
podlehnu a léčím se
znovu
podlehnu a léčím se
a zas
neuvěřitelný koloběh
někdy velmi příjemný
to je to, co představuje...
Publikoval(a):
Meto, 28.7.2012