Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

jak to vlastně je..

jak to vlastně je..

Sonja la Rosa Básně » Říkanky

Anotace: jen tak při sobotě

mít ustláno na růžích
není podle mě
nic příjemného
keře trnů v kombinaci
s něhou
evokuje
nemocniční lůžko
nademnou se lékař usmívá

"jsem soukromý patolog,
rozpitváme si vás zaživa"

možná je jen zrada
v písmenku
koukám do zrcadel
kaluží

rychle sahám do kabelky
pro rtěnku
zkusím variantu

mít ustláno na mužích!
Publikoval(a): Sonja la Rosa, 28.7.2012
Přečteno (379x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, Engliš, ZENITZERO666, Puris, NikitaNikaT., Madam Butterfley, Marcone, Martin Havlíček, Lugilla

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 13:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti