Jaro
Jaro
Anotace: Nebylo to letošní,ale před několita lety
Z té zimy zdlouhavé,bylo to nasnadě,
chlapci a děvčata měli po náladě.
Také ti ostatní vůbec se nesmáli,
seděli za kamny,na jaro čekali.
Pak přišlo jaro,pěkné a slunečné,
všichni si oddechli-
už je tu - konečně !
Publikoval(a):
X.Lodus, 27.7.2012