Měsíc...tak trošku šmírák
Měsíc...tak trošku šmírák
Kouká mi do okna
večer co večer
jak oblékám svou noční košili
jak češu svoje kaštanové vlasy
strážce
schován za maskou perverzního pastýře hvězd
avšak jak krásně vypadá nad mořskou hladinou
nebo nad temným lesem
jak chybí
když překryjou ho černá mračna
a když je v úplňku
jak těžko se u něho usíná
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 27.7.2012