Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tvé chtění vinnosti v negaci mé obměny

Tvé chtění vinnosti v negaci mé obměny

MartyH. Básně » o Lásce

Anotace: ...zmatek, poblouznění, touha, vášeň a odpuštění v opuštění....(2002)

Tvé chtění vinnosti v negaci mé obměny

Tak náhle prostoupím kaskádou mlhovin
vůně Tvých povrchů tůní v hlubinách
a vdechuji Tvé s Tebou skrzí rohovin
dlaní mé podkůže svalostí v oblinách.

Jsi něha, co pokoří paprsky nadsluncí
mě samotným ukrytých tužeb nevšedna,
co bloumáním v decentnu stává se abstrakcí
vize, co vzrcadlí oblaka, nebes i bezedna.

Jsem adhezí Tebou vpolknutých sugescí
a za víčky pohledem city vášně pochopí
vrcholem souzbytí v milostném rozcestí
očima v nás, kdy mé, Tvé paže uchopí.

Jsem vtisknut a tiše putuji po drahách
Tvých siločar odporu, touhy i vzrušení
protipól mé cesty po Tvé v rozvahách
vztahuje dech obou nás v polibky z rozchvění.

Světlosvit lomí rysy temnot na rámoví
skel prasklinných průhledů do hlubin nicoty
zítřků, kdy procitnem v nic a neodpoví
nám ústa němotou v ozvěnách prázdnoty.

Jsem tou slabinou v odchodech bez návrat
dále teď nevnímám Tvé vnady z původů
bytím usycen v zákoutích a opět se obávat
že shluknu se v pudy tělesných důvodů

Sama teď vibrací spolčuješ prostupy
křečí v něhosti tkáním bizarni činnosti
ukájíš samotu nebytí a vzdálené odstupy
a nutíš mé pohyby k TVÉ CHTĚNNÉ VINNOSTI.

Vpisuji slogany do tváří realit probdění
s obnovou Tebe krásami vnější odměny
těl, mladostí sami svlékajíc sobě odění,
a Ty stále bolíš, JSI NEGACÍ MÉ OBMĚNY.

MartyH. 2002
www.myspace.com/m_artyh
Publikoval(a): MartyH., 27.7.2012
Přečteno (185x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Brazzillka, Robin Marnoli, Martina Primová, GAIA77, Lugilla, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 11:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti