Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Markétce

Markétce

X.Lodus Básně » o Přátelství

Anotace: Byla smutná ta mladá holka,chtěl jsem jí povzbudit a ona mě ze srdce poděkovala

Píši Ti básničku do Tvého deníčku,
poslouchej Markétko jen malou chviličku.

Mraky se zatáhly nad Tvoji hvězdičkou,
ale ne na dlouho,už svítí sluníčko.

Máš sílu přes lásku,přes srdce,přes duši,
a když Tě princezno srdíčko zabolí,
opřeš se do skály a ona povolí.

Kde Ty se objevíš tam kvete pšenici,
hvězdičko blýskavá, nejsi Ty světice ?
Publikoval(a): X.Lodus, 26.7.2012
Přečteno (724x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martina Primová, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti