Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noční pták

Noční pták

1a Básně » o Lásce

Anotace: Milosti snových výpovědí medvědí se nikdy nedozvědí.

Letí pták
na křídlech dech úplňku
třpytivá jen hladí svit
a já chtěl bych tě pochopit
necizí je mi
tady na zemi
tvé trápení
pod polštářem půlměsíce
schovává se večernice
a tvá náušnice
ťukla mi do nosu
na rosu položím tvou krásu
rozprostřu ji
dlaní pohladím
do srdce utajím
ukrojím
ukojím
pak zahalím se do noci
a až budeš
potřebovat pomoci
mávni jen na noční ptáky
já přiletím
budu tam
mezi nimi taky
já přiletím
a budu zase chtít
tvou krásu ženy pochopit.
Publikoval(a): 1a, 25.7.2012
Přečteno (213x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Martin Havlíček, NikitaNikaT., LadyLoba Romana, děda včela, Martina Primová, Kytka62, Květka Š., Lugilla, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 11:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti