slza
slza
z mlžného zoufalství slza čirá
utekla z oka, nikdo ji neutírá
plynule, pomalu stéká po tváři
leskne se ale nezáří
na bradu doplula
na hruď mi skanula
kde ještě chvíli chloupkama se proplétá
pak rozplyne se, usychá v zapomnění
ale tu již další přilétá
v tom čase slzného rojení
proč má slza příchť soli,
vždyť radost nezápolí
a láska je přesladká.
to smutek a zoufalství
slzy nám ochutili
všem ...
Publikoval(a):
Marcone, 25.7.2012