Vytí
Vytí
Už zase vyjí na měsíc
šediví ochránci noci
jen měsíc a jejich stíny
na horizontu
v lesích
a na skalách
Už zase vyjí na měsíc
vlci
v kraji Transylvánské
za bouřlivých nocí
doprovázejíc vampýry na lov
atmosféra vhodná Stockera
Už zase vyjí vlci
DĚTI NOCI
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 25.7.2012