Brána do Nicoty
Brána do Nicoty
Anotace: Dávno pohlcen...
Stojím tiše - nevnímám
na silnici, po které nic nejezdí
oči své - nezavírám
hledím na vstup tajemný.
Byl jsem dlouho volán divným šumem
ten vchod už hledám tisíc let
prázdnota a tma je mým osudem
však dál se pohnout nemůžu.
Byl jsem proklet - teď jsem drcen
nedýchám a nevidím
Nicotou jsem navždy mučen
Pes je válka - já to vím...
Publikoval(a):
Averzus, 24.7.2012