Mlhy Avalonu
Mlhy Avalonu
Anotace: ----http://www.youtube.com/watch?v=Bag1gUxuU0g
-------------
Řekla jsem – si můj kat
..nevíš jak mít rád
a čas se rozbil za mříží víček
Spálená Johanka z Arku
kolem rituál vzdušných zámků
Popel k popelu
zrnka písku po větru..
Pod hranicí z ostatků
trčí lidské žebro hříchu
Má krev rozpuštěná v lihu
už necítím zemskou tíhu
a tak kdesi v podnebesí
srdce zasteskne si..
pohřbené pod nánosem špíny
Dýchám už jen zpod hlíny
poslední záchvěv vzduchu
Láska byla jen souhrn testů
pak odsouzení k trestu
Spálená na hranici
dřevěných kousků viny
Osvobození nepřichází z Orleansu
když chtěla cítit věčnou spásu
Verdikt je jasný ..
feromony vášně jsou zrádný
Lokalita kolem duše
vystavěná z minového pole
snad už nebude to bolet
Aerodynamický tvar metropole
uvnitř těla
-ach,ty touho rozechvělá
proč jen jsi tak pobláznila-
ber se od mého prahu
mé slunce překročilo rubikon času
ve víru deprimere plavu
klub sebevrahů citů
Od počátku zrodu
jasné předurčení
mlhy Avalonu pravdu zjeví
Bermudský trojúhelník
je i v záhadě lidských citů
V tvé náruči a přesto sama..
na tvých rukách zůstala mé vůně stopa
to jediné co zbylo z nepoetického rána
..pak ozvala se odněkud rána - to Amorovy setnuta hlava
-
-
Publikoval(a):
xoxoxo, 24.7.2012