kafemlejn
kafemlejn
Anotace: psaný a dopsaný dnes a teď
hliněné figurky
co vejdou se do nás
kafemlýnkem drtím
výraz profesorky
(kůstky, o které každý snil)
pryč je doba okouzlení
prázdný je hrnčířský kruh
a červené šmouhy kryje
místnost plná samolepek
(těch úředních)
dal bych si s tím práci
to jo, jenže nechci
uklidit
Publikoval(a):
Marcone, 23.7.2012