Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slunce

Slunce

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Opět další jednoduché a vzpomínkové dílko...

Darovala jsem Ti slunce,
není velké, ani malé,
snad tak akorát…
…vejde se Ti do dlaní.

Má krásně žlutou barvu,
jako když je louka
posetá pampeliškami…
… nespočítám jejich krásu,

je tak silně oslnivá…

Nebo taky listy slunečnice,
to jak se za ním točí,
za svým sluncem…
… jako ty za mnou, drahý,

když projdu kol Tebe nahá…

Darovala jsem Ti slunce,
dřevěné, krásně žluté,
řekls: “to jsi přesně ty…,
…..ško, sluníčko moje,

nechám si Tě navždy u sebe…“




Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 23.7.2012
Přečteno (249x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Božská Isis, Martin Havlíček, Martina Primová, děda včela, modrá, Marcone, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 11:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti