Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztráty a nálezy

Ztráty a nálezy

X.Lodus Básně » Srandovní

Anotace: Život tropí hlouposti

Ztratil jsem kolečka,hnědá a buclatá,
se svými doklady snad někde v tramvaji.

Našel je průvodčí,předal je rychle dál,
nevěděl čí to je,dál už se nestaral.

Za dva dny napětí dostal jsem telegram.

Ztráty a nálezy,zastávka u Hrušky,
přijďte si proboha pro svoje tvarůžky !
Publikoval(a): X.Lodus, 23.7.2012
Přečteno (1045x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti