Kruhový objezd
Kruhový objezd
Anotace: Byla to nějaká soutěž v rádiu o ježibabě z roku 2005
Ježibaba s bradavicí,měla žádost na radnici,
nekácejte borovici,bydlí na ní trpaslíci.
Trpaslíci v borovici popíjejí slivovici,
papaláši na radnici,radili se o silnici,
jak objet tu borovici.
Vymysleli skvělý projekt,jak ten zelený strom objet,
nemělo to žádnou vadu,nešli daleko pro radu.
Někdo řekl "to se ví",postavíme populární
objezd kruhový.
Publikoval(a):
X.Lodus, 22.7.2012