Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Deprimere

Deprimere

xoxoxo Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: +++++http://www.youtube.com/watch?v=EDUcaG4u7-g ----Know yourself, but now have to commit suicide ----

-----------

V bolesti a zmaru
pozlátku svobody
každý den plavu
Hněvivé masky panoptika
někde v sedmém hříchu vzlykám

Ohňostroj bizarností
za zdí stínů
otvírám knihu mrtvých
jednu z nejtajnějších rukopisů

Pavoučí sítě kol mého těla
pád do víru samotného pekla
Hněvivé přízraky v zrcadle pravdy
tajemství za světy
..nic pro něžné poety

vykřičím bolest
do řeřavící pece
osud se někdy taky splete
Z ponurých slov
skládám choré básně
..co po mě chcete
jsem blázen

Barbar poezie
Hladina mé duše
vrostlá do hlubin břehů
všech těch iluzí
vln tvůrčího zmaru
..jsem jen malá rybka
však pořád plavu

Hodiny příšerného rytmu
mají dějiny vykrvácených rodů
Vteřiny znetvořených přání
skryla do svého světa
sousto pro lapiducha co čeká
Něco uvnitř po částech se vzdává

..a pak že duše nemůže zchátrat

-)
Publikoval(a): xoxoxo, 22.7.2012
Přečteno (294x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, NikitaNikaT., Jin&Jang, Lugilla, Marcone

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti