born to die
born to die
s prvním nádechem
člověče umíráš
netušíš v povijanu
jak málo času máš
život samotný
je nejpomalejší smrt
do vínku dali nám
jen strach a prohru
obrácen v prach
přemýšlej človíčku
co jsi nestihl
čeho lituješ
proč se nesměješ
s prvním nádechem jsi všechno ztratil
Publikoval(a):
Marcone, 22.7.2012