Život
Život
Nejhorší věc v životě je samota,
ta zlá paní která vše jen pomotá.
V životě jsou chvíle plné radosti i smutku,
tak nepřestávej doufat ani na minutku.
Vždy když něco končí, začíná něco nového,
neboj se, že nenajdeš už nic krásného.
Život nabízí mnoho šancí a zkušeností,
tak pokus se začít žít bez starostí.
Publikoval(a):
wendýsek, 22.7.2012