Těžké stavy pro pijany
Těžké stavy pro pijany
Jak těžká rána
jsou ta opilcova
člověk se vzbudí v zmuchlané posteli
marně se snažíc rozpomenout
znova a znova
kde ztratil prkenici
svoji čest
a která kočička se ho pokoušela svést
Jen bolehlav
vynést lavor
a uvařit si černou kávu
Už nikdy nebude pít !
(odpřísáhnout)
Ovšem situace má se jinak
na přísahy se zapomíná
proto další sobotu
opět ve zmuchlané v posteli
játra se opět alkoholicky zocelí
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 22.7.2012