Havaj v plamenech
Havaj v plamenech
Anotace: Jeden z mých textů do mého blackmetalového projektu.
Na Havaji - na Havaji
stojí palma vysoká
není na ní žádný kokos
jenom lebka vybledlá.
Na čele má bafomet
který ve tmě rudě září
slunce už tu nezapadá
protože už nevychází.
Všechno žere černý plamen
sopky spolu naráz srší
temnou lávu z hlubin světa
kamení teď z nebe prší.
Zkáza byla přivolána
hudbou čtyřech černých strun
naděje už nevysvitne
po moři běží mrtvý kůň.
Na Havaji - na Havaji
stojí palma - spálená
a temné ukulele v dáli zní...
Publikoval(a):
Averzus, 21.7.2012