Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nemocná dušička

Nemocná dušička

Božská Isis Básně » Smutné

Anotace: nemoc je dar Stvořitele,kterým nám ukazuje,že jsme chybovali....

Déšt jsou slzičky nemocných...
Déšt jsou slzičky bezradných...

Slzičky tiše kanou
s očí mých
na ustaranou tvář...
déšt zalévá Boží zahrádku
v nás.

Slzičky čistí
místa bolavá...
déšt-
pomalinku ustává.

Mocné teplo lásky
prozařuje moji dušičku...


Hřejivé sluníčko
zahřívá naší zemičku.
Publikoval(a): Božská Isis, 21.7.2012
Přečteno (198x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: anděl z majáku, Martina Primová, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 03:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti