Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

nemluvňátko

nemluvňátko

Marcone Básně » o Životě

Anotace: Jak jsou vychovávány některé děti. Relativní realita.

zapálilo si nemluvňátko
a upilo z flašky ginu
ožralé je jen drobátko
kdo na tom má vinu?

doba, život, činy ?
země, zvyků, matčiny ?

to mímo prostě kalí
doma je to samý vzor
moudří lidé radši se válí
nebo zdrhli do hor
před zodpovědností
ve své nadutosti
před dítětem zavřeli oči

ať klidně do zdi skočí
jednou pařit skončí
a zavřou ho až zčerná

takhle se tu s dětmi jedná
Publikoval(a): Marcone, 21.7.2012
Přečteno (67x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Martina Primová, NikitaNikaT., Lugilla, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti