Oheň stvoření
Oheň stvoření
Anotace: ----http://www.youtube.com/watch?v=L53gjP-TtGE&feature=PlayList&p=8D24BAD7B03DCC48&index=1&playnext=2
------------
Zahrada mramorového blankytu
odkrývá tajemství času
z tajů lišejníku
a oheň stvoření
plá pod těly
pro ty co spojeny
pod náporem mořských vichrů
smyslnosti i vábení
v chrámu okouzlení
na oltáři žádná svatozář
jen tělo ženy
dychtící naplnění
stvoření Lilith
mýtus pradávných vichřic
ta kamenná stálost miliony let
a lásce i vášni přesto krátký věk
Zrozená bouří i bahnem
temnotou i světlem
mezi trhlinami země
i ve sklepení nesmrtelné duše
Má křídla chladných věků
obtisknutá v obelisku
..stále vilné chutě hříchu
však hýbe celým světem
ta pranoc stvoření a lůno
- věčné sémě -
Med i mléko,vůně ženy
koření ve vzedmutí mužské touhy
Spojení živelných bouří
..něžná šelma noc za soumraku
má trochu popela dávnověku
příchuť závidění bohů
zemi lidské dcery
nekonečný polibek
..nekonečný
a všechny ráje - nevěstinec
vcházejí s hříchem
propleteni hadem
Jablko vždy nové zraje
a kam až paměť sahá..
peklo ví jak hřích lidstvo láká
--
Publikoval(a):
xoxoxo, 21.7.2012