zvonek u dveří
zvonek u dveří
Anotace: jedno rozpoložení mysli
zvonil u dveří
rozechvěl vjemy
tunové pápěří,
kraťoulince, "my"
ale proč mi
nejde skrze ústa
slovy ledovými
pláž je dnes pustá
řekl jsem ne
smutku !
vypadni ven,
vtíravý pláči
zapomněl jsem co umíš
Publikoval(a):
Marcone, 20.7.2012