Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Chci zavzpomínat

**Chci zavzpomínat

Květka Š. Básně » o Životě

Anotace: ..ne zapomnět..

~Sama jen~
~~~~~~~~~~~~
Sama jít zelenou loukou
jen za svým snem
a nehledat vůbec nic,
pomalu jen prožít den
chvíli si v trávě posedět
pod jedním stromem
co samý je květ…

Bože,to je krása
radost pohledět.
~~~
Vím,
tady jsem kdysi s tebou byla
byl jsi můj milý
já tvoje milá,
tu naši lásku dávno
už odnes čas
jsem tady
samotná zas…
~~~
Víš,
já se chci usmívat
na celičký svět,
na ty chvíle s tebou
chci zavzpomínat
ne zapomnět.
~~~~~~
Má lásko ztracená
má lásko bývalá
ty lásko má
neživá…
~~~~~~~~~~*
Publikoval(a): Květka Š., 20.7.2012
Přečteno (159x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, NikitaNikaT., xoxoxo, Ružka, modrá, děda včela, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 00:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti