Dým
Dým
Vše pohltil dým
mocný to mág
voňavý
i se zapáchem
jak každý to rád má
vzpomínky se v něm topí
tápou
hledají rozcestník
chtějí ven
nápady se
objevují
abych se mohla trápit
jejich ztrátou
někdy zmizí úplně
a vrátí se v snech
Vše pohltil hustý dým
mocný to mág
opětovně rozhalil svůj plášť
chci přemýšlet
nejde to
je tomu správně tak ?!
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 20.7.2012