Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hastrman

Hastrman

X.Lodus Básně » Balady, romance

Anotace: Je to z roku 2005

Na vrbách odkvetly první snad kočičky,
když oni dva sešli se u říčky.

On jí tam pošimral do ouška větvičkou,
pojď se mnou má milá s tou pěknou tvářičkou.

Buď moje,lásko má,máš dobrou dušičku,
splním ti tři přání u mého rybníčku.

Budeme spolu plout na křídlech leknínů,
pak ti tam ustelu,na konci tvých dnů.
Publikoval(a): X.Lodus, 19.7.2012
Přečteno (188x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti