Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pro dobrý společný život musí být dva. Pokud to tak není, nutné hledat dál . Ty další společné zítřky, jak zní závěr...
19.7.2012 17:12 | děda včela
Email:
Heslo: