Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V jednu noc

V jednu noc

Tomáš Adámek Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Když jsem ji chtěl hrozně moc..

V jednu noc, jsem ji chtěl vedle sebe hrozně moc!
Chtěl sem ji vedle sebe mít a né jen o ní po nocích snít..
Já dal bych za ni vše klidně přešel tisíc řek..
Tohle nejsou slova marná, je v tom jenom pravda velká!
Kdybych ji mohl mít, klidně modré z nebe bych pro ni mohl snýst!
Tak pojď zamnou, nebraň se, Ty víš že Ti bude nejlíp semnou!
Publikoval(a): Tomáš Adámek, 18.7.2012
Přečteno (531x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti