Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Velká žízeň

Velká žízeň

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Když se lepí jazyk.

Do kredence děda leze,
hrníčky tam obrací,
překračuje všechny meze,
potřebuje dotaci.

Kam jen babka prachy dala,
vždycky jsou tam ulité,
naposled mi vynadala,
že jsou hrdlem prolité.

Venku babka spřádá plány,
jenom počkej pijane,
zatrhnu ti tvoje flámy,
doba sucha nastane.

Milá babko mám tě prosit,
je mi skoro do pláče,
zítra louku budu kosit,
stačí dva, tři lahváče.

Svého muže babka ctila,
tašku s pivem vytáhla,
potom jeho dobrá víla,
také jedno vyžahla.
Publikoval(a): Psavec, 18.7.2012
Přečteno (93x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andymio, modrá, Rezervé, Martin Havlíček, NikitaNikaT., Marcone, děda včela

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 14:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti