Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska život

Láska život

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Krásné vzpomínky na blízkou minulost, ještě krásnější vzpomínky na proběhlou přítomnost, slovy nevyjaří to, co skrývá právě nám budoucnost :o) :O*

Polibky našel sis cestu,
přes kopce, srázky dolů,
naslouchám Tvému gestu,
prožili jsme nádherné dni… spolu.

Dotyky sehrály svou roli,
jsou zběhlé ve svém umu,
vášeň těžko jenom skolí,
dál však pokračovaly… v průzkumu.

Včera, dnes, předevčírem,
celičký týden, i před tím,
nechali se unést gejzírem
a oddávali jsme se láskovým … žním.

Žili jsme život ve dvou,
i když něco nám chybělo,
naše srdce naplno žnou,
od sebe se nám nikdy… nechtělo.

Vzpomínky na dva plamínky,
stále v srdce byly,
dvě malé jiskřičky života,
navždy se k Tobě i mně vryly.

… však se Ti brzy, miláčku, vrátily.



Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 18.7.2012
Přečteno (339x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Božská Isis, xoxoxo, modrá, Martin Havlíček, Květka Š., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 12:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti